SISTEMUL

UTILIZARI

AVANTAJE

CATALOG

DOWNLOADLinkuri utile:

EZ-Dock
EZ-Dock Europe
PLAY POWER
ORGANIZARE EVENIMENTE
Sunteti aici : Home / Avantaje
Avantajele pontoanelor plutitoare

Costuri foarte mici de intretinereCosturi de intretinere

Minime cheltuieli suplimentare de intretinere. Bani ce ar fi fost utilizati la reparatia si intretinerea altor tipuri de pontoane pot fi acum folositi la extinderea pontonului existent.

Prietenos cu mediul

Sistemul de flotare nu contine spume poliuretanice ce ar putea polua mediul inconjurator. Mai mult, structura unitara prevazuta cu compartimente asigura o stabilitate structurala deosebita.
Prietenos cu mediul
Chiar si in cazul unor stricaciuni pontonul nu se va scufunda. Deasemenea, nu exista riscul poluarii apelor cu substantele uzuale de intretinere a altor tipuri de pontoane ( vopsele, lacuri, produse de curatare...). Produsele EZ Dock sunt foarte rezistente, nu putrezesc si nu sunt afectate de produsele petroliere.
Stabilitate ridicataStabilitate ridicata

Suprafata mare de contact cu apa, cat si designul compartimentat, asigura distributia greutati pe o arie cat mai mare, rezultand o capacitate flotanta de aproximativ 300 kg/m2.

Componente putineComponente putine

Sistemele EZ Dock sunt realizate din putine componente asigurand o instalare rapida si usoara.

Design rezistent si flexibilDesign rezistent si flexibil

Toate conexiunile intre elemente sunt facute din material cauciucat special proiectat pentru a realiza o legatura ferma dar totodata flexibila ce permite sectiunilor sa se miste independent in situatii de stres maxim.

Home  |   Galerie Foto  |   Despre noi  |   Contact
© 2022 by MV Indigo Club - Toate drepturile rezervate - Site realizat de Triumf ®