SISTEMUL

UTILIZARI

AVANTAJE

CATALOG

DOWNLOADLinkuri utile:

EZ-Dock
EZ-Dock Europe
PLAY POWER
ORGANIZARE EVENIMENTE
Sunteti aici : Home / Utilizari
Utilizari ale pontoanelor plutitoare

Dezvoltarea zonelor private si ansambluri rezidentialeDezvoltarea zonelor private/ ansambluri rezidentiale

Fie ca aveti o cabana de vacanta sau locuiti permanent intr-o casa pe malul unui lac, acum exista sistemul de pontoane plutitoare EZ Dock.
Specialistii nostri va stau la dispozitie cu informatii, sugestii si variante de optimizare a proiectelor.

Parcuri / Rezervatii naturale

Rezervatiile naturale, parcurile nationale sau zonele de cercetare pot beneficia la maxim de sistemele EZ Dock, datorita materialelor PRIETENOASE FATA DE MEDIU, total netoxice, din care sunt realizate.

Hoteluri / Restaurante

Este o cale simpla de a creste profitul prin facilitarea accesului dinspre apa al clientilor ce folosesc propriile ambarcatiuni. Pontoanele EZ Dock vor lucra pentru dumneavoastra creand o poarta pe apa stabila si sigura.
Zone de recreere, hoteluri Zone de agrement, stranduri

Zone de recreere, tabere la mare, stranduri

Va mai amintiti de taberele la mare, primele lectii de inot, partidele de pescuit, mersul cu barca sau hidrobicicleta? Sistemele de pontoane plutitoare asigura deopotriva copiilor si adultilor acces facil la ambarcatiunile de agrement si spre spatiile de joaca amenajate special pe apa sau in apropierea acesteia , indeplinind totodata conditiile necesare utilizarii de catre persoanele cu deficiente locomotorii.

Sporturi nautice

Pontoanele plutitoare EZ Dock realizeaza o baza perfecta de lansare la apa a diferitelor ambarcatiuni de agrement (caiace, barci cu vasle), oferind stabilitate si siguranta chiar si echipajelor de caiac formate din mai multe persoane in timpul transportului ambarcatiunilor la marginea pontoanelor pentru a fi lansate la apa.

Porturi / Marinas
Porturi (Marinas)

Echipele EZ Dock va pot ajuta in proiectarea si realizarea porturilor (marinas), de mari sau mici dimensiuni pentru a obtine intr-un minim de spatiu un maxim de accesibilitate.

Evenimente speciale, nauticeEvenimente speciale

Evenimentele nautice speciale cum ar fi concursurile sau demonstratiile sportive care necesita platforme plutitoare pentru concurenti, juriu, public sau presa, reprezinta o adevarata provocare pentru echipa noastra. Aceste proiecte necesita o planificare atenta a detaliilor pentru a le face sigure dar si atractive pentru toti participantii.

Aplicatii Industriale / Situatii de urgenta

Avand in vedere versatilitatea si portabilitatea, sistemele EZ Dock pot fi foarte bine folosite in variate aplicatii industriale, situatii de urgenta, guvernamentale sau militare.

Lacuri private pentru pescuit amatorLacuri private pentru pescuit amator

Pontoanele noastre se incadreaza perfect in natura si va ofera posibilitati multiple de relaxare in timpul partidelor de pescuit. Accesul usor la ape mai adanci si accesoriile cu care sunt dotate sistemele noastre de pontoane vor face din pescuitul sportiv un hobby din ce in ce mai indragit.

Ponton/rampa pentru jet ski

Sistemul de ponton/rampa EZ Port este cel mai simplu sistem de parcare ''uscata'' a jet-ski-ului. Sistemul nu necesita operatiuni sau componente mecanice de tractare sau impingere a jet ski-ului. Pontonul EZ Port se misca odata cu apa si ajuta astfel la protejarea ambarcatiunii de vant si valuri.EZ Port este atat de usor de utilizat incat si incepatorii vor considera manevrele, ''floare la ureche'', sistemul oferind spatii ample de acces a picioarelor pe ambele laturi si in fata pentru mai multa stabilitate. Pontonul EZ Port necesita pentru instalare doar cateva scule si foarte putin timp. Sistemul poate fi folosit si pentru parcarea jet-ski-ului pe timp de iarna.
Sistemul de parcare uscata Ponton / rampa pentru skijet

Ponton/rampa pentru barci

Sistemul de ponton/rampa pentru barci a fost gandit sa se potriveasca cu cele mai multe formate in V a carenei barcilor din fibra de sticla. Rolele ajustabile se pot adapta la unghiuri cuprinse intre 14 si 21 de grade . Pentru a satisface multiple cerinte, rolele pot fi pozitionate in patru configuratii posibile, pe doua randuri si la opt inaltimi diferite. Sistemul este potrivit si pentru parcarea pe timpul iernii a ambarcatiunilor. Pentru alte ambarcatiuni cum ar fi catamarane si chiar hidroavioane, va invitam sa ne contactati pentru a realiza impreuna proiectul dorit.
Sistemul wrinch-on Ponton / rampa pentru barci


Home  |   Galerie Foto  |   Despre noi  |   Contact
© 2022 by MV Indigo Club - Toate drepturile rezervate - Site realizat de Triumf ®